disseny CMC

Disseny gràfic


Incorporem el disseny a totes les teves comunicacions, fent-les més atractives i vistoses. Podem aconseguir el teu objectiu desitjat gràcies al tracte que oferim, personal, directe i integrant-te en l’equip.Entenem el disseny gràfic com una eina aplicable a tots els suports: disseny editorial, imatge corporativa o personal, publicitat, esdeveniments, mailings, internet, ...Oferim un servei complert des de la idea fins al producte final, amb els preus més ajustats del mercat i lliurament del producte sempre dins de les dates acordades.


Pàgines web


Oferim la creació, el disseny i la programació de la pàgina web adaptada a les teves necessitats, ja siguin personals o de la teva empresa, amb un manteniment periòdic. Integrem en els teus projectes pel·lícules Flash, comerç electrònic, enllaços de correu PHP, bases de dades amb cerques i accés a temps real, ... Opcionalment t’oferim també l’alta del domini propi amb l’extensió que desitgis (.cat, .com, .es, ...) i la configuració dels comptes de correus necessaris i l’alta en els buscadors més importants.


Assessorament informàtic


Sabem que la informàtica és un món molt canviant, i t’oferim la informació més actual i adequada a les teves necessitats, ja sigui per la compra d’equips nous o la actualització dels actuals. T’informem de les últimes versions dels programes que utilitzes o bé d’altres possibles substituts que et repercutiran en una millora de l’eficiència. Reparem els teus ordinadors a nivell de maquinari i de programari, fem una revisió dels ordinadors (virus, espies, fitxers perduts, optimització del disc, ...) i afegim protocols de seguretat.


Aplicacions a mida


Fem l’aplicació a mida que necessitis o t’adaptem la ja existent. Sabem que cada empresa o persona té les seves característiques i per això fem un estudi previ de les costums i necessitats. Et podem oferir aplicacions basades en bases de dades: Access, WinDev, SQL, ... i amb els llenguatges: Visual Basic, .Net, Javascript, Flash Action Script, PHP, ASP, HTML ... Aconseguim una aplicació amb una interfície amigable, àgil, ràpida i que requereix el menor cost d’adaptació pels usuaris.


Xarxes


Et dissenyem, instal·lem i configurem la teva xarxa interna, subministrant-te tots els materials necessaris i de millor qualitat i velocitat. T’assessorem del millor tipus de xarxa que necessites, inhalàmbrica o per cable, el tractament dels usuaris i protocols de seguretat, el correu intern, bases de dades compartides, gestió d’estocs, ... Tot per tal que les comunicacions internes no influeixin en el desenvolupament de la teva tasca diària.

↑ Torna